Új hozzászólás Aktív témák

  • Dave™

    veterán

    válasz pallacko #8111 üzenetére

    Nagyon jó, Home Premiumot használok és fut szépen, gondolkodás vagy fennakadás nélkül. Az Aero is be van kapcsolva, egyedül a minimalizálás/maximalizálás animációt kapcsoltam ki, azzal sem lassú, de így gyorsabb. A sima divx megy gond nélkül, a youtube videók is, viszont amit próbáltam 720p-s mkv-t az szaggatott, ellenben a szintén 720-as wmv nem. Minden bitráta függő, de tényleg nem HD-ra való az Atom (ill. Ionnal lehet).

    Minden teljesítmény jellegű dolog esetében érdemes az Atom N280-ra gondolni, gyakorlatilag ebből a szempontból tök mindegy, hogy ez egy HP 5101, Dell 10, Acer Aspire One vagy Asus akármi, szinte mindegyikben ua. a hardver, ergo ha ez egyiken megy, akkor a másikon is és fordítva. Általános felhasználásra elég az Atom N280, még Win7-tel is.

    #8113: nem is kell hozzá nagyon idő, beírod a keresőbe, és kidobja azt az 5-6 hozzászólást, amiben ott a lényeg, de a kedvedért külön: nincs, mindegyik nemzetközi (angol) kiosztással van, ezt gyorsan meg lehet szokni, de ha mégsem megy, 8 ezer Ft a csere, vagy veszel rá matricát és átmatricázod (itt max. az lesz gond, hogy a gyári festés elég matt, matricából meg szerintem ilyet nehéz lenne találni).

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák