Új hozzászólás Aktív témák

  • Dave™

    nagyúr

    válasz Fleed #8900 üzenetére

    1) Én egy alaplaphoz adott, a dobozban alatta lévő szivacsból vágtam egy kis csíkot, s mivel alapból vastagnak találtam, ezért még vastagságában is félbevágtam. Persze így is feszít, de csak egy minimálisan, kívülről semmi sem látszik, nekem pont bevált. Nekem nincs is beragasztva, mivel nem veszem ki az akkut, ezért nem mozdul el, amikor berakod, akkor kell kicsit ügyeskedni, de az is egyszerű.

    2) Nekem ezt nem csinálja Win 7 Home Premium alatt, úgy működik, ahogyan kell. (Emlékeim szerint a windows update rakta fel a hangkártya drivert, nem a hp-set használtam).

    3) Ujjlenyomat - hacsak nem fogdosod a kijelzőt és a kávát - csak a fedlapon látszik minimálisan, az közepesen gyűjti. Én néha zsepi+műanyagtisztítóval letörlöm, és kész. A kávához nem szabad érni, mert ez mint a mágnes, úgy gyűjti. A fedlapot kinyitni a peremnél megfogva kell. A kijelzőt is lehet egyébként nyugodtan ablak vagy műanyag tisztítóval, és ronggyal, vagy papírzsebkendővel.

    Valóban hangos, erre két megoldás van: az egyiket már linkeltem korábban, némi turkálással (nem egyszerű) lejjebb lehet szabályozni a venti fordulatát, a másik megoldást 2140-re írták, de itt is ugyanaz az elv, tehát működhet: szét kell szedni, és a szellőző rács mögötti lyukacsos műanyag védőrácsot eltávolítani. Ez nagy mértékben javítja a szellőzést, utána sokkal kevésbé fog tekerni a venti. Ezzel elvész a garancia!

Új hozzászólás Aktív témák