Új hozzászólás Aktív témák

  • Svájcinéger

    senior tag

    válasz mobal #25878 üzenetére

    Yo fej vagy Mobal vazze ! 44 éves vagyok. Mikor befejeztem a fősulit nem igazán akartam soha többet tanulni. De az élet rákényszerített, hogy 42 évesen nekiálljak. Nem a tanulással volt bajom, mert érdekelt, amit tanulok, hanem a szombatonkénti keléssel és 6-7 órán át tartó seggeléssel. Év vége fele 4 Cisco oklevéllel is gazdagodtam (CCNA 1-4). Most történelmet tanulok angolul. Heti egy-két oldal. Kurva sok időmet elveszi. Télen annyira nem zavaró, de ilyenkor mikor sok a tennivaló a ház körül és kinn lehetne az ember, erőt kell vennem magamon. Remélem lesz foganatja.
    Amúgy elég a fiam egyetemi tanulmányait is fizetnem. Plusz még a lányom ösztöndíjat nyert egy modellképzőben, de ösztöndíj ide vagy oda, abba is anyagilag be kellett szállnunk. Nem igazán szeretek előre fizetni, de elég ismert modell, remélem tényleg nem átverés. Én nem nagyon örültem ennek, mert 13 évesen bekerülni egy ilyen közegbe, számomra nem szívderítő, de az asszony és lányom hajthatatlan volt, hogy mekkora lehetőség.

    Anarchizmus jelentése: az emberi elme elszakadása a vallási dominanciától, az emberi test elszakadása a vagyoni dominanciától. Szabadulás a béklyók és az állami megszorítások alól. Egy olyan társadalmi rend, mely az emberek gyülekezési jogán alapul.

Új hozzászólás Aktív témák