Új hozzászólás Aktív témák

  • mobal

    MODERÁTOR

    válasz LamaCube #27886 üzenetére

    Elég szélsőséges vagy. Azért amellet nem tudok elmenni szó nélkül: "Semmilyen szankció ne legyen azokkal szemben, akik nem oltanak, mert akkor kitör a forradalom az tuti :D".

    Az adózással felvállalod a társadalmi felelősségvállalást ezzel meg nem szeretnéd? És ha akarva akartaltnul több ember halálát okozod mert nem oltatod be magad és sikerül megfertőznöd (ez is elég szélsőséges)? Mi az amit jó megoldásnak tartasz akkor. Aki be van oltva maradjon, otthon aki meg nem mennyen ki?

    Szerintem felesleges a magyar politikával foglalkozi és az is volt mindig is. Ezt mondom évek óta. Sokan - többek között - Én is arra fogok szavazni aki alatt jobb lesz az életem. És nem, előre leszögezem, ha nem megyek el szavazni akkor nem a Fideszt támogatom - ez egy ilyen demagóg ellenzéki kiforgatós duma. Ha nem megyek el szavazni az azért van mert kurvára leszarom.

    33 évesen itt vagyok egyedül, és semmit nem kapok senkitől. Cserébe Én is jó sokat adózom. Nekem ez jutott. :)

    Mind szép meg jó ami leírtok, lehet fikázni a fideszt, mszp-t, lmp-t, mdf-et, kisgazdákat vagy mittudomén kit, de én az egész világ politikáján azt látom, hogy senki nem tudja mit kell csinálni. A svédeknél mindent szabad, az usákoknál meg pl. semmit. Azért ez nem a politika hibája. Nálam okosabb emberek azt mondják oltani kell én elfogadom.

    "Volt egy 1év a felkészülésre digitális oktatás terén és az egészségügy terén is."

    Azért ne éljünk rémálmokat, régen sem volt jobb az okatás illetve az eü. Amúgy digitális oktatás magyarországon nem létezett tavalyig. Nincs rá stratégia. Az tény, hogy még most sem de ha lenne sem 1 év lenne. Egyszerűen a tanárok alkalmatlanok rá.

    "Van 3-4 millió ember, aki adózik lassan lecsökken 2.5 millióra, akinek el kellene tartania 9,5 millió embert. Normálisak?"

    Ha rólam még több bőrt elkezdenek lehúzni akkor onnantól kezve én is optimális adót fogok fizetni. :)

    "Mi lesz, ha 5 év múlva megszaporodnak az embóliák. Ráírják majd, hogy vérrög az agyban, tüdőben stb. És talán eljutnak a kutatásokban arra, hogy az esetek 90%-ban oltottak voltak?"

    Ez teljesen reális sajnos, de jenleg is sok fiatal tüdő képe úgy néz ki mint egy 100 évesé akir 99 évig dohányzott. Akkor melyik a jobb? Ha nem oltatsz és kockáztatod ezt, ha oltatsz és kockáztatod az embóliát vagy mi?

    "A tömeget úgy irányíthatod, ha van egy közös ellenségkép, migránsok, soros, Covid, gyurcsány idejéből a román munkások stb. A lényeg, hogy mindig csak egy ellenség legyen, mert így tudja összetartani a tábort."

    Magyar illetve a kelet európai (nyugat ázsiai) emberek nagy részét (értsd ex szovjet) ezzel könnyen tudod manipulálni. Én speciel telibe szarom. Te telibe szarod? Egy darab agysejtemet sem érdekel mert egyszerűen FELESLEGESNEK tartom, hogy ezen problémázzak. Jobb lesz? Nem. Akkor meg leszarom. Minek foglalkozol vele? :D

    "A lényeg, hogy mindig legyen félni valamitől. Valahonnan ismerősek ezek a gondolatok...tik-tak-tik-tak Ja valamilyen Mein Kampf vagy ilyesmiből... ;)"

    Azért ez kicsit erős... :)

    "Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."

Új hozzászólás Aktív témák