Új hozzászólás Aktív témák

  • biker

    nagyúr

    mindenkinek egyszerre válaszolok, és le is zárom, mert látom, egyetlen célotok, fikázni, és most ehhez fáradt vagyok. sok lúd disznót győz.
    de akkor szóljatok már az összes sap/nav/exact fejlesztőnek, hogy ne használjon táblákat, hogy az importáláshoz olyan excel táblákat kell kitölteni, amik AW-ig vagy ébb BQ-ig tartanak, ugye az hány oszlop???

    egyébként:
    "ÁFA osztály inkább tartozik a kategóriához, ha egy termék csak egy kategóriában lehet."
    Normális vagy? nézz meg egy könyves áruház áfa listáját, még a térképek közt is van 5 meg 27%-os áfás termék is, tehát lehet ugyanabban a kategóriában símán több áfás termék, termékenként kell áfa osztályt megadni, tehát szerinted az nyerő, hogy a termék adatbázisban egy oszlop áfa helyett legyen egy külön tábla két oszloppal termékID,áfakulcs, az hol értelmes már???

    tökéletesen vezetve van ki mikor és mit módosított, a naplóban, amit vezet a rendszer, nem pedig máshol :)

    akciók pedig símán összeköthetők ak ezdő és vég időponton keresztül, nem is értem a felvetést, miért ne lehetne?
    sőt, automatikusan kezeli a listaárat, az eredeti árat (ha akciós ár időszakban van) az akciós időszakot, ha mennyiségi akció van háy darab felett hány százalék kedvezményt ad a rendszer és sorolhatnám..

    szállítási idő sem szállítótól függ, mert adott szállítón belül is van raktári, külső raktáros de hamar érkező, és az amit ő is rendel, így adott szállító adott termékcsoportjában sem azonos az idő :(

    A címkékben igazat adok, csak "az úgy volt...." hogy utólag lett kitalálva anno, hogy kell, és így maradt

    "Csík így hirtelen pongyolán ezek jutottak eszembe. A gond az, hogy elég lenne csak egy "ki mit csinált" kérdést feltenni a te szerkezetedhez, fel kellene tenned a kezed, hogy izé, az úgy volt."
    Símán megmondom, miután teljes naplózás van, mint mondtam.

    fogalmatok nincs arról, ezen kívül hány és milyen táblával dolgozik a rendszer, a szerkezetét sem látjátok, csak a bedobott példára ráugrotok, mert hosszú volt az ünnep és jó valakit piszkálni.
    Nem érdekel, kérem kimoderálni innen az összes beírásomat, aztán legyetek boldogok, hogy nem zavarok itt
    nem érdekel igazán.

    persze, tegyek egy oszlopot külön táblába, csak azért, hogy mellé tehessem még egyszer a termékid-t, mert az jó? indok nincs, csak ködösítés. hogy csak azért szar, mert 30 oszlopos.

    Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |

Új hozzászólás Aktív témák