Új hozzászólás Aktív témák

  • Viszlát

    addikt

    A játékról:

    Az alapötlet nagyon egyszerű (by Tibiajax), adott egy képkocka, ami alapján a résztvevőknek ki kell találni, hogy melyik filmből lett kivágva. Természetesen bárki beszállhat a játékba, ennek csupán annyi feltétele van, hogy betartja a játék szabályait.

    Általános szabályok:

    1. Egy időben csak egy feladvány lehet.
    2. Szerkesztett hozzászólásban beírt megoldást nem tudunk elfogadni, nem feltételezzük senkiről, hogy csalna, de mivel igen gyorsan pörögnek az események, követhetetlen, hogy ki mikor javított.
    3. Szintén az események gyors folyása miatt, minden hozzászólás ami nem kifejezetten a feladvány megoldásával kapcsolatos, azt átláthatóság érdekében off topic hozzászólásként írandó.

    A játék szabályai:

    1. Az aktuális feladvány joga mindig az előző kör nyertesét illeti meg.
    2. Akadályoztatása esetén erről a jogról lemondhat egy konkrét játékos javára. Amennyiben ez történik, úgy a későbbiekben nincs lehetőség élni a feladás jogával.
    3. A feladó miután belinkelte az első képkockát, köteles figyelemmel kísérni a találgatást és megválaszolni a felmerülő kérdéseket (nem csak a rákérdezéseket).
    4. Amennyiben az első kép alapján nem sikerül kitalálni a feladványt, további két kép linkelésére van lehetősége, tehát összesen maximum három kép fog rendelkezésre állni.
    5. Ezen kívül adható segítség információ formájában is, természetesen jól átgondolva.
    6. A topik saját képfeltöltő oldallal rendelkezik, a képeket csak erre az oldalra lehet feltölteni (mivel több népszerű képfeltöltő oldal nem érhető el külföldről, tűzfal mögül).
    7. Minden megfejtés egy pontot ér. Ha valaki eléri a 30 pontot, a számlálók nullázódnak, az aktuális játékban mindenki ismét nulláról indul, de lesz egy összesített lista is, amit minden játékmenet végén módosítunk.

    Érdemes olyan filmet választani, amit valószínűleg sokan ismernek, tehát a belga művészfilmek helye nem itt van. A kivágott képekre fordítsatok időt, ne legyen jellegtelen, semmitmondó, tartalmazzon némi információt a filmről, de azért ne tegye egyértelművé a megoldást.

    [ Szerkesztve ]

    "How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."

Új hozzászólás Aktív témák