Új hozzászólás Aktív témák

  • emiki6

    veterán

    Hogy egy kis vidám is legyen:
    Nemrég idetévedt egy fiatal macsek. Meglepően bátor és barátságos volt. Mikor kinyitottuk az udvar felöli ajtót kérdés nélkül beszaladt, de mikor a többi macskást megkérdeztük a házban hozzájuk is bement felderíteni a lakást. Szerintem már hazatalált azóta.
    Az itteni kedvenc macskához képest, amin van izom is meg "szalonna" is ahhoz képest olyan vékonynak hatott, de lehet csak mert fiatal, bár gondolom a macskáknál is vannak testalkat típusok. Kedves volt, aranyos volt és szép volt a pofija, a gazdája szerencsésnek mondhatja magát, remélem jó gazdit fogott ki a cica. :)

    Más: aminap bejött hozzánk a már hozzánk szoktatótt kedvenc macskám, de akkor pont számítógépeztem. Felugrott az asztalra, sétálgatott, kicsit gépelt is, majd leült elém és a homlokát a mellkasomhoz nyomta és percekig úgy maradt, közben dorombolt. (Nem tudjátok miért csinálhatta?) Mindig levesz a lábamról ez az állat, hihetetlen mennyire tud szeretni és mennyire szeretem. Nincs még egy hozzá hasonló. :)

    Meglett a 10k hsz. :)

    [ Szerkesztve ]

    Kívánom neked, hogy mindent megkapj az élettől, hogy rájöjj, nem elég. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Quad Era-1, Grado Hemp & Neumann NDH-30 "salesman"

Új hozzászólás Aktív témák