Új hozzászólás Aktív témák

  • Louro

    őstag

    Lehet a zsugori vérem íratja ezt velem, mert nem tudom mi a keret, de bár mi vehetnénk akár Acana tápot is, de a Purina One jött be nekünk. Igaz rengeteg tápot kipróbáltunk már. Még a Royal Canin-t is. Úgy vagyunk vele, hogy 1000-1500/kg között már baráti. Érdemes az elején kitten táp. Majd ivartalanítás után a Sterilizied szavakat keresni. Jah és a Whiskas-nak erős (volt) a marketingje, nem igazán javasolja senki.

    Kajához pár tipp: Szokták javasolni, hogy az élelem és az ital ne legyen egymás mellett. Ha nem nagyon iszik a cica, akkor próbáld meg 1-2 méterrel odébb tenni. Sokaknak bevált.

    Csak szárazzal, csak alutasakossal, csak nyerssel etetni nem javasolt. Vegyesen. Mi többnyire szárazat adunk és 2-3 naponta 2 doboz Gourment pástétom. Viszonylag sűrűn akciózzák a Sparban nálunk. Ráadásul egy 14 macskás volt kolléga ajánlotta, hogy a pástétomot kis vízzel higítsam fel és olyan lesz, mint az alutasakos szaftja. Másodpercek alatt elfogy. Alutasakost nem javaslok venni. Inkább a fent említett megoldást. Alutasakosból valahogy mindig ott marad a "száraz" része. Vannak a nyerskosztosok. Külön FB csoportjuk is van. Háááát, amellett, hogy költséges, nem tudom mennyire változatos a cicának. Néha-néha csirkemell lehullik nálunk is :) De az is lehet egy szisztéma, hogy reggel száraz, este szaftos. ;)

    (Bocsi a hosszért.)

    Mess with the best / Die like the rest

Új hozzászólás Aktív témák