Új hozzászólás Aktív témák

  • Atomgeszi

    veterán

    Kiskora óta úgy kap ennit, hogy a száraz kint van mindig, inni is. Reggel adok neki nedveset(bár az utóbbi időben ebből is egyre kevesbbet, mert egyszerűen nem eszi meg, még a kicsit is fél adagig eszi), meg amikor hazajövök késő délután. Ezzel eddig nem is volt baj. Csapról kap vizet reggel, meg mikor hazaérek meg fürdéskor egyszer. Én tényleg csak a stresszre tudok gondolni, hogy az alvás szokásomon változtattam és lehet felcseszi a gyomrát és emiatt hány. Meglátjuk, ha holnap reggel is hány, akkor szerintem elviszem orvoshoz. De viselkedésben semmi nem változott. Kísér ugyanúgy a lakásban, beül az ölembe, dorombol. A hányás miatt kicsit mélyebb lett a hangja doromboláskor. De ugyanannyira lusta, mint eddig. Évek óta nem kötik már le a játékok. Se a lézer semmi. 1x fut a folyosón, utána már inkább csak sétál. Utána már lefekszik. Kényelmesen lusta jószág évek óta. Kicsit dagi mondjuk. De éheztetni nem akarom, hogy elveszem a szárazat neki és akkor kap, ha itthon vagyok. Lehet jobb lett volna erre rászoktatni, de nem volt lehetőségem, ha reggel 6kor mentem és este 6kor jöttem. :( Szőrcsomót sem hányt soha sem. Néha a növényeket rágcsálta, ha olyanja volt, hogy hányni akart, de már az sem.

    Purina One-t kap. Urinary care és Steril cat, Adult, és Indoor keverve. Vegyesen az ízeket. Ezeket nagyon szereti. Zacskósat veszek, nem állatboltban kimértet. Nedvesből pedig a konzervet eszi meg egyedül a Gourmet Gold. Pástétom meg a husi darabosat is. Se whiskas, se friskies, se winston, se purina, se felix, se aldis, se semmilyen mást nem hajlandó megenni.

    Arra gondoltam elugrok állatpatikába, hátha létezik valami gyomornyugtató.

    Most hazajöttem megnézni mi van vele. Nem hányt azóta, iszik csapról, meg eszik gourmet is. Bújik. Szóval valami reggelente van neki.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák