Új hozzászólás Aktív témák

  • J.R.Ewing

    tag

    válasz J.R.Ewing #5287 üzenetére

    a fiút levágta a gonosz ph :D

    ő az igazi macseb. más macska már 20x szétkarmolt, megharapott volna azért, amit ez mozdulatlanul eltűr. húzod egyszerre a két fülét szegénynek, neki meg tetszik, és utána dörgölőzik. ha a lábaddal dögönyözöd, akkor elkezd a hátán forgolódni. a másik alapból fél a lábaktól, mint minden 'normális macska', ha őt próbálod meg így kényeztetni, akkor előbb nyekergés, aztán odakapás és félrevonulás a válasz. ő még azt se bírja, ha a simogatásból dögönyözés lesz, sőt ha a hátát a farka tövénél piszkálod, attól ki van. eza hülye meg élvezi azt is.

    kiskorukban csak a lakásban lehettek, nagyon sokat játszottak/verekedtek, de mindig nyalakodás lett a vége. kb 2 hónapja kijárhatnak, azóta ez megszünt, de vannak jó oldalai a dolognak: almostálat száműztük. nincs rá szükség, lakásban nem ürítenek (télen majd lehet megint lesz nekik), és az idegesítő énekesmadarak meg verébsereg teljesen eltűnt a környékről. van itt 2 madáretető, ide voltak szoktatva. júli elején a szemközti fára fészkelt vmi az énekesebb fajtából, de olyan szinten idegesítően nyomatta reggeltől-estig, hogy már a lelövésén gondolkodtam (a házból többen is).

    már első kinti napjukon megoldódott a probléma :) egyszercsak arra lettünk figyelmesek, hogy a szokásos monoton idegesítő csiripelés valóságos hangzavarrá vált, és madármama meg madárpapa ott dzsemborizik az erkélyen, ahonnan a kis feketeség megjelent a fiókával a szájában.
    azóta se ablak alatt csiripelés, se madárszar :) így lagalább nem is tud újabb madarat fogni. múltkor egy kis gyíkot hozott oda nekem az erkélyre. a farkát meg a lábait 'leszedte' szegénynek, de nem ette meg azt sem.

    azóta már a kijárás sem olyan izgalmas, így este hazajönnek aludni szépen (csak füttyentek egyet az erkélyen mint a kutyáknak), napközben meg ugyenagy a meleg. néha eltűnnek 1-2 orára, de sűrűn hazanéznek..

Új hozzászólás Aktív témák