Új hozzászólás Aktív témák

  • J.R.Ewing

    tag

    válasz Kidus #5890 üzenetére

    "csapd ki az utcara,"

    enyémek mindig piszkálták a reluxát, és az ablakban ültek. júliusban (akkor voltak 1 évesek kb) egyszer ki lettek engedve, azóta mindennap kijárnak.nyáron egyszerű a dolog, mert tárva nyitva az erkély ajtó állandóan, mivel rács meg futórózsa van, ezért akkor is, ha nem vagyunk otthon. így télen vagy bekéredzkednek az éjaszaka folyamán, vagy reggelig kint vannak.

    és vadásznak is rendesen. a madarakat eltüntették a ház előtti fákról hálistennek. nyáron a lány kirabolt egy fészket, a 2 szülő meg berepült a macska után az erkélyre, és csinálták a fesztivált. éktelen lármát csaptak. komoly volt nagyon. volt, hogy gyíkot hozott nekünk mutatóba, de legtöbbször csak az erkély állapota árulkodik az éjszakai horrorról :)
    macskák, az utcán (is) a helyük. énis lakásban tartottam őket majd 1 évig, de nem jó nekik. így az alommal sincs sok gond. a fiú pl nagyon ritkán pisál itthon, aminek nagyon örülök, mert ő iszonyatosan büdöset tud :)

    nyáron nem is volt alom a lakásban, mivel ugye bármikor kimehettek. teljesen szobatiszták úgy, minden dolgukat kint intézik. most a kicsi miatt kell alom, így néha lusták megvárni, míg kimennek, és ők is alomba végzik a dolgukat, de ez még belefér.

    de már várom az áprilist. erkélyajtó kinyit, alom pedig eltűnik szeptemberig.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák