Új hozzászólás Aktív témák

  • zack

    nagyúr

    válasz J.R.Ewing #5933 üzenetére

    "ilyen filozófiával akkor inkább be kell zárni egy dobozba, és minden etetés előtt az ÁNTSZ-szel bevizsgáltatni a kaját. naponta 2x kihívni az állatorvost, és egy teljes kivizsgálás.
    este pedig oxigénsátorban kell altatni. izmait csakis elektromosan stimulálni, nehogy az izületei kopjanak. már csak egy ki-bekapcsoló gomb kéne rá"

    Jujj...ezen sírtam a röhögéstől. :D :C :C Úgy gondolom, mi másképp gondolkodunk, mint Bubu79, és Kidus. Ezzel nincs is baj. a baj ott van...de ezt inkább majd Bubu79-hez intézem:

    Bubu79:

    Először is. Az hogy kinek hiszel, és miért természetesen jogodban áll eldönteni. De mielőtt elkezdted a kampányolást Kidus mellett, nem olvastál vissza, pont ő volt az aki a magas lóról lehurrogott, hogy ilyen meg olyan tanácsot én nem adjak itt, mert ez meg ez hülyeség, meg "fogom a fejemet", vállalom e a "post-ot", és hasonlók. Holott én csak a véleményemet írtam le. Ami mint kiderült az eddigi hozzászólók szerint, csak te meg Kidus nem értetek egyet. Holott úgy lett beállítva, hogy én hülye vagyok, meg olvassak utána, és jobb ha csöndbe maradok, mert rossz tanácsokat adok. Lehet nem dolgoztam állatorvos mellett, de 8 éves korom óta macskákat nevelek, van némi tapasztalatom a dologban, és 33 éves felnőttként a mai napig úgy szeretem a cicáimat mintha a gyerekeim lennének. Sok mindennek utánaolvastam, sok mindent meg kellett tanulnom, de a fő dolog, a gyakorlati tapasztalat, az hogy a mindennapokban mit hogy tudsz megoldani, és alkalmazni. Egy állatorvos mellett dolgozó aszisztens, nem hinném, hogy azért mert aszisztens volt bármit jobban tudna nálam, a macska tartás mindennapjaiban. Én sem a tanfolyamomra vagyok büszke, és nem azért tudok dolgokat, mert kisállatkozmetikusnak tanultam. Jóval többet ér az, hogy 25 éve macskák között élek, és ez idő alatt amit megéltem velük, amit tapasztaltam mellettük, - örömöt, és bánatot egyaránt - ez az ami igazán sokat számít, nem az hogy ki hol dolgozott és mit végzett el. Az oltásokra visszatérve, ami miatt szintén le lettem hurrogva, persze ez is tapasztalat, de volt olyan cicánk aki parvo-s lett, és elpusztult, holott be volt oltva parvo ellen. A családban volt olyan spániel is, aki szintén így járt, holott be volt oltva parvo ellen. Ő megmaradt, de heteken keresztül életveszélyes állapotban volt. Ezeken kívül sok hasonló szitut hallottam, ezért alakult ki ez a véleményem. Ennyit az oltásokról. Amelyik állat fogékony rá, elkapja, ha be van oltva ha nincs. Amelyiknek meg 100% az immunreakciója az meg oltások nélkül sem fogja megkapni. Persze egy állatorvosnak más a véleménye. Érdekes párhuzam ez a most kialakult oltási botránnyal a sertésinfluenza miatt. Az orvosok egy része javasolta, másik része nem, aki meg be lett oltva 29 éves srác, rá 1 hétre korházba került, 1 hétig életveszélyes állapotban volt lélegeztetőgépen, pár napja lett jobban. Gondolod az állatoknál másképp van ez? Megnyugtatlak, náluk is ez van. :U

    Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3

Új hozzászólás Aktív témák