Új hozzászólás Aktív témák

  • joergie

    őstag

    válasz joergie #8915 üzenetére

    Sziasztok! Bánat van, ma egy hete eltűnt a macskám, és tehetetlennek érzem magam.
    7 éves macska, szóval kizártnak tartom, hogy valaki befogadta volna, vagy elvitte volna, bár jól volt tartva, de eddig max 2 napra tűnt el. Eléggé ijedős, ritkán csinál hülyeséget, sterilizált, szóval a csajok se annyira motiválják...
    Az egyetlen eset, amiben tudok neki segíteni, hogy megkerüljön, az, ha véletlen valahova bezárták. ez az egy eset zárja ki a szándékosságot az eltűnésével kapcsolatban, szóval erre tudok építeni, más esetben semmit.
    Múlt hét végén körbeszórólapoztam az érintett két háztömböt, mondván hogy nézzék meg nem e lett valahova bezárva, de az emberekből kiindulva elolvassa, és ja, hát nálunk nincs. és pont. lehet, hogy egy pincében, kispadláson, garázsban, sufniban, vagy egy ritkán használt autó csomagtartójában ott csücsül, és várja a megváltót(engem).
    olvastam olyat neten, hogy 2 hetet kibírt a cica bezárva étlen szomjan, mit tudtok ilyesmiről?

    Szóval arra gondoltam, most csütörtök este szórólapozok újra(ugye általában az emberek pénteken még néznek postaládát, hétvégén nem, mert minek, és hétvégén legkésőbb van idejük megnézni), és kiírom rá, hogy 10k huf megtalálói díj, és kitakarítok utána, mert bizony akkor 10 napig a macska oda ürített(ha más nem, ez biztos motiválja őket)... szóval próbálok motivációt adni az embereknek, hogy tényleg kivétel nélkül mindenki megnézze, de legalábbis nagyon sokan.
    Gödön lakok amúgy, kertes házas övezet.

    [ Szerkesztve ]

    Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.

Új hozzászólás Aktív témák