Új hozzászólás Aktív témák

  • YanezTTrain

    tag

    válasz Batman2 #4591 üzenetére

    A temofesztre gondoltam. A múlt évben bemutatott asztal némileg átalakított és megnövelt területű verzióját szeretnénk bemutatni és majdan évről évre azt csicsásítani, szépíteni. Az utóbbi hónapokban elég sok mindent összeszedtünk hozzá, eredeti Marklin hidak, a mechanikus sorompós útátjáró, stb. Próbálunk minél több régi vackot összeszedni az asztalhoz, hogy egy kis változatosságot vigyünk be a sok digitális csoda közé.


    Ilyen lesz ha elkészül. Egyelőre darabokban van az asztal. Nem túl bonyolult, de arra elég lesz, hogy 4 szerelvény tudjon térközbiztosítással közlekedni. Ráhaladunk a terep kialakítására, mert az a múlt évben nem volt nagy szám. Idén, ha minden jól megy dögösebb lesz a kinézet. A lila pályarész egy bánya egy rakodó és két tároló vágánnyal. Bányaépülettel, bányavasúttal, stb. Azután a szokásos állomás és a hozzátartozó kis település és ami még beleflr esetleg egy két érdekesség, Meglássuk, mi készül el a projectből.


    Imhol a tervezett vágányzat. Természetesen a Marklin M vágányrendszer marad, hadd zörögjenek a szerelvények!

    És ha sikerül összehozni(félig már készen van, müködik minden, csak a terep kopasz még) akkor egy 0-ás méretű kicsi asztalt is viszünk, 0e vasúttal és működő száguldozó autókkal.

    A vasútmodellezés nem a kapkodós elmebetegek sportja...

Új hozzászólás Aktív témák