Új hozzászólás Aktív témák

  • YanezTTrain

    tag

    Nos hát!

    Ismét nekiestünk a terepasztal építésnek, miután a tavaj kiállított asztal új gazdára talált. Gyakorlatilag a múlt évi asztalt ismételjük meg, több apróbb változtatással. Első ilyen az asztal jelenlegi mérete. Ez 250x100 cm. A 2014-es asztal 320x100 centi volt. Ez ne tévesszen meg senkit, ez csak az alap. A tervek szerint az évek során, mivel sínanyag van rohadásig, egy több elemből álló nagyobb asztal fog épülni. Ez az első lépcső, erre az évre.


    Az első fázis asztalelemei. kicsit komolyabb kerettel, mint az előző.


    Lábak, merevítők, stb.

    Miután ki asztaloskodtuk magunkat, jöhetett a kirakodó vásár, mi van, mi nincsen.


    Váltók, hidak és egyéb nyalánkságok.


    Pár doboz sín, úgy nagyjából 400 darab, ha hozzátesszük azt is ami nincs a képen.


    Izometrikus vezérlőberendezés! Hehe... A múlt évben két kis 10 wattos táppal nyomtuk végig a három napot. Kibírták gond nélkül, de azért melegedtek rendesen. Ennek a két böszme 30 wattos trafónak nem lesz gond a három napos "ereszdd el a hajam".


    Mint látjátok, már rajta vagyunk a feladaton ezerrel. Persze jó pár dolog még kellene, mint pl. néhány eredeti Marklin jelző, vagy egy Marklin daru, ami forog, emel, stb, ezeket szépen össze lehet vadászni idővel az Ebay-ról.

    Hát itt tart a project 2015 május 11-ének délutánján. Most hoztam 30 méter 12 eres sodrott vezetéket, néhány zacskó szóróanyagot és némi modellfestéket,úgy hogy a show mindjárt folytatódik!

    :DD :DD :DD :DD

    A vasútmodellezés nem a kapkodós elmebetegek sportja...

Új hozzászólás Aktív témák