Új hozzászólás Aktív témák

  • i are robot

    senior tag

    válasz cut #25116 üzenetére

    Először is valóban ki kell deríteni, hogy megy-e benne, nem kizárt egy újabb bios kezeli, de ennek rendesen utána kéne járni, esetleg írj az Asus vagy Intel supportnak, nehogy lukra játsszál. :D
    Azt meg te tudod, mennyit ér meg neked, és hogy mennyibe kerül. Ezek a 6 magos 32nm-es procik nagyon odabaxnak, rendesen lehet is őket húzni, és a fogyasztásuk is egészen tűrhető (persze azért kell alá egy rendes táp, pláne ha két vga kari is van mellette), szóval ha a lapod tudja, és az ára sem vészes, akkor érdemes lehet cserélni, mert a számításigényes szoftverek meghálálják. Nemrég hardveraprón 180e körül árultak 980X-et, ha ilyen áron, vagy ez alatt tudsz venni, akkor jó vétel lehet, kérdés persze hogy számlát kapsz-e, tudsz-e áfát visszaigényelni, és hogy gari van-e hozzá.

    szerk.: Az alaplapod honlapján azt írják, hogy a 1108-as bios már támogatja a 980X-et, az X5650 pedig kb annak a xeon megfelelője, szóval akár még jó is lehet, de egy rendes utánajárást megér a dolog. Van 1366-os xeon topik, bár elég kihalt, nézz be oda, hátha valaki veszi a fáradságot hogy reagáljon. :) A feleslegest meg arra értettem, hogy egy desktop (értsd.: _nem_ workstation) alaplapban nonECC ramokkal nem biztos hogy sokkal jobb lesz egy xeon, mint egy hasonló paraméterű i7-es, szóval ha tudsz 980X-et is szerezni, akkor az a biztosabb, inkább azt válaszd.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák