Új hozzászólás Aktív témák

  • MPowerPH

    félisten

    válasz eladohardver #25627 üzenetére

    Nem tudok Veled egyet érteni. Az i7 hivatalosan nem támogatja a gyorsabb ddr3-as modulokat. Ha az lenne kiírva, hogy DDR16000 support, akkor megérteném ezt a megnyilvánulást. A VTT 1.6v-s tanácsokat meg szerintem ne nagyon adogasd. Nehogy valaki elolvassa, és készpénznek vegye. Majd másnap perrel fenyeget, hogy ilyen állítottál, és miattad füstölt el a procija. Mert megteheti. Nem írtad le, hogy nem vállalsz eme kijelentésed miatt felelősséget.

    Megy a proci a gyári órajeleken? Bírja a gyári ramsebességet? IGEN! Akkor az Intel megtette amit kell. Ha az i7-hez így állsz hozzá, akkor Te egy AMD procal megőrülnél. ;)

    Én nem így fogom fel. 5db 930-asból választottam ki azt, ami most van. Elég jóféle darab volt, vigyáztam is rá, ésszerű keretek között hajtottam. Most búcsút inthetek neki, és van egy olyan megérzésem, hogy nem fogok ilyen jó proccot gariból kapni helyette.

    A tuningról meg annyit, hogy nem abból áll, hogy nyomod a feszeket, mint egy elvetemült. Ettől nem leszel itt ász, nem ez a módi még extrém tuningos berkekben sem. Mutass nekem egy magas BCLK-s eredményt, kíváncsi vagyok rá sikerül e. 222 alatt nem ér, annyit bírnia kell QPI-ben. Oda nem elég csak a feszeket nyomatni, hanem kicsit gondolkodni is kell.
    Az extrém tuning meg nem holmi lég vagy vízhűtéssel kezdődik. ;)

    akoska07: Oksa, kivi vagyok. :)

    [ Szerkesztve ]

    Don't Tread On Me

Új hozzászólás Aktív témák