Új hozzászólás Aktív témák

  • gurabli

    őstag

    válasz aleister #18985 üzenetére

    Szia!

    Előtte is szerettem fotózni, de csak point and shoot gépeket használtam, meg bridge-t, de amikor először használtam DSLR-t, rájöttem, hogy az mind játékszer:) Végre visszatért a régi Praktika-feeling, csak film nélkül:)
    Azért vettem, hogy a gyerekekről minél jobb és szebb képeket készítsek, és ezután is ez a cél. A képek örökre megmaradnak, nem mindegy, hogy milyen képek lesznek ezekről a felejthetetlen, de gyorsan múló pillanatokról. Érdekel a természetfotózás is, de alig van időm bármire a munka mellett:(

    A D3100-al nagyon meg vagyok elégedve, kicsi, könnyű, és elég jó tudású váz, amit az utolsó pillanatban vettem nagyon jó áron.

    50/1.8 G-t olyan 40e körül tudok venni. Az szerintem egész jó ár érte. Kérdés, hogy inkább a kit objektív mellé egy SB400-at és akkor a szobában is sokkal jobb képeket tudok készíteni, vagy előbb az 50-es, mert azzal meg nagyon, de nagyon szép képek készíthetők, de nincs bouncing, marad a beépített vaku egy darabig.

    A gombásodás mennyire jellemző és hogy tudom megállapítani, hogy gombás vagy sem az objektív? Az 50/1.8G tudtommal nem egy sérülékeny darab, aránylag tartós, vagy tévedek?

    "Akinek pénze van, az ne zavarja dolgozással a mások munkáját " R.J.

Új hozzászólás Aktív témák