Új hozzászólás Aktív témák

  • #40935168

    törölt tag

    válasz atok666 #22199 üzenetére

    Hát én nem. Illetve németesen jain. :D Szóval is-is. Legyen ergonomikus, de azért ne egy kompakt legyen, körömnyi szenzorral, ellenben egy kis Oly a szuper fókuszával, arcfelismerőjével, ami még a közelebbi szemre is képes ráállni, kihajtható kijelzőjével és a brutál üvegeivel nyaminyami system, épp ezért ajánlottam is..

    Annak ellenére, hogy képminősége vegyes, a színek, az élesség páratlanul csodás, CA szinte nulla, viszont zaj az van kicsit. De abszolút nem zavaróan, csak én vagyok ilyen pixel peeper.

    Szóval szerintem Te - akkor most mindenki előtt leleplezlek jól :D - szintén Olympust vennél. IGAZ ? ;] :D :)) ;)

    Jó még a Fuji X-Trans vonal is, csak ott az Adobe-nak még gondjai vannak a raw dekódololással, mert nem bayer a színszűrő, más algoritmus kell rá. "Homályosabban", kevesebb részlettel hívja elő az X-Trans szenzoros Fujik képeit, mint a Fuji natív szoftvere, az meg úgy kényelmetlen annak, aki Adobe-on nőtt fel (workflow mondjuk lehet megoldható valahogy, de akkor sem a legjobb).

    Mindenhol van valami "szar" :)

    22189-ben így elsőre tényleg nincs semmi nagy látnivaló. Akkor az érdekes, amikor 100-ból 98 ilyen ;) Na azt semmilyen tükrös nem utánozza fázisalapú AF-el. Az OM-D E-M1-el csak kattintottam, kattintottam, kattintottam, belenéztem a képbe, felröhögtem, hogy ez is jó, az is jó, amaz is jó, basszus ez is jó, az is jó ... :)) Über :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák