Új hozzászólás Aktív témák

  • C. s.

    addikt

    válasz bobalazs #12010 üzenetére

    Az nem lehet, hogy már korábban lepacsiztad az IG-t a Facebookon? Mert engem azonnal átdobott, hogy jelentkezzem be az FB-re, stb. Kihagytam.

    (#12012) LamerGyuri:

    Egyetértek veled! Én is nagyon utálom, hogy folyamatosan megfigyelnek, mint egy köztörvényes bűnözőt. Pedig nem követtem el semmit, csak megszülettem. Ha például egy bozontos alak bekopogna azzal, hogy szeretné áttúrni az összes szekrényedet, a számítógépedet, telefonodat, nyilván elzavarnád a francba. De ha valaki ugyanezt egy szoftver vagy egy netes szolgáltatás képében teszi, te vagy a kakukktojás, ha visszautasítod, mert a belénk sulykolt "közvélemény" szerint az a normális, ha erre igent mondunk. Hát ez ne legyen már normális!

    (#12017) Met:

    Akkor sincs menekvés a köztéri kamerák miatt. :D Szép új világ! Ebbe bele kell törődni, még ha nem is tetszik sok minden.

    (#12014) ALFA:

    Akárhogy olvasgatom, így értem, az igaz, hogy a férfiakra vonatkozóan is írtad, nemcsak a nőkre. De ha Te azt mondod, hogy másképp gondolod, fátylat rá, nincs kedven vitatkozni.

    ON:

    Játék:

    Constructor Classic [GOG]
    A GOG-ról tényleg meg lehet szerezni játékokat? Nekem 2 böngészővel sem sikerült. Már megint. A GOG pikkel rám. :D Még a kliens sem akar települni.

Új hozzászólás Aktív témák