Új hozzászólás Aktív témák

  • Cs1csó

    félisten

    válasz bon #15046 üzenetére

    "Avast meg kaki, ingyenes progitól mit vársz." :(((

    Az Avast Free az egyik legjobb ingyenes védelmi program és ha minden szempontot mérlegelünk akár a képzeletbeli dobogó legfelső fokára is felállhat.
    Megjegyzem az Avast-nál az hogy FREE minimális különbséget jelent a FIZETŐS termékekhez képest pl. NINCS support, de itt vagy a hivatalos Avast fórumon is segítenek. A MOTOR stb. is ugyanaz, sajnos van pár védelmi program aminek az ingyenes termékében "más" a motor mint a fizetős verzióban vagy kulcsfontosságú részek hiányoznak pl.: Bitdefender Free.

    ITT egy táblázat ami nagyon jól megmutatja hogy mi az a TÖBBLET amiért pénzt kérnek ez az Avast-nál:
    - sandbox-ban futtatás
    - "tűzfal" gyakorlatilag egy GUI-val fetúrbózott Win tűzfal.
    - "extra" védelem az adattitkosító zsaroló programok ellen - adott méretben online tárhely
    - fájlok biztonságos megsemmisítése
    - VPN
    - jelszókezelő alkalmazás

    Tehát jellemzően a KIEGÉSZÍTŐ védelmek terén nyújt többet de az olyanoknak akik szeretik a "fapados" "letisztult" védelmeket azoknak bőven elég a Free, nemrég volt ingyenes Avast Premier lehetőség de kihagytam.

    Jah és a végére én telepítés után a tűzfalba - kimenő - tiltom az AvastUI.exe-t és nincs többé reklám. Telepítésnél is csak annyi reklám van hogy ha nincs fent a Google Chrome akkor felajánlja hogy telepítheted azt is - ki szoktam hagyni pipa ki és kész -

    + igazság szerint NINCS SEMMI ingyen ugyanis azzal hogy használod reklámozod gyakorlatilag a terméket és ha részt veszel az Avast közösségben akkor a programok reputációja alapján is kaphatsz segítséget megítélendő hogy megbízható e vagy sem.

Új hozzászólás Aktív témák