Új hozzászólás Aktív témák

  • Illidan

    tag

    válasz Tristis #1609 üzenetére

    Már meg is érkezett ez a játékos, Mike Miller személyében :)
    Nagyon szépen tömködik be a hiányposztokat, lassan már túlzottan is erős lesz így a Heat... Ettől a kerettől a 2007-08-as Celitics gyengébb volt szerintem.
    Ha a sztárjátékosok elfogadják, hogy már nem egyedül kell megoldaniuk minden feladatot, illetve az edzőnek sikerül összeraknia a csapatot, akkor a Bostonhoz hasonlóan ők is bajnokok lehetnek már az első év végén. Természetesen úgy nem lesz az egészből semmi, ha mindhárom nagyágyú 25 pont felett akar átlagolni.
    Amennyiben összeállnak, akkor túl sok jóra nem számíthat a többi csapat. Talán a Lakers lehet az az együttes, akiknek a legnagyobb esélyük lehet ellenük.
    Nagyon szép volt, amit idén a Boston produkált, de arra nagy összegben nem fogadnék, hogy 2011-ben is ott lesznek majd a végén. Se Allen, se Pierce nem képes egyenletesen jó teljesítményt nyújtani, és Garnett sem mozog már úgy, mint mondjuk 5 éve. A rúgói sokat romlottak, ami leginkább talán a lepattanózásán látszódik meg. Gasol a döntőben kétszer (!) annyit szedett, ami pár éve biztosan nem fordulhatott volna elő.

Új hozzászólás Aktív témák