Új hozzászólás Aktív témák

  • attiati

    veterán

    válasz spiky03 #6723 üzenetére

    Minden csapat úgy érvényesül, ahogy tud. Kintről, festékből, palánk alól, mindegy.

    Nekem az a bajom, hogy létrejött egy all star csapat (az mindegy, hogy jó menedzsmenttel vagy játékospolitikával, vagy a játékosok mondtak le a fizuról). És az is mindegy, hogy megérdemlik, vagy sem, mert nem is kérdés, hogy megérdemlik.

    Egyszerűen fejben feladja az összes ellenfelük, mert van legalább 3 top játékosuk, aki bármikor dobhat 30+ pontot. A végén Durant hármasánál látszott, hogy semmi esélye a Cavs-nek. Megalázó volt az a hármas.

    Úgy, hogy a Cavs önmagához képest kiegyensúlyoztott teljesítményt hozott, nem LJ vitte a vállán a csapatot. A Warriors meg formán kívül volt. És így lett idegenben sima győzelem.

    Persze lehet kérdezni, hogy LJ minek vállal tök távolról egy hero hármast a végjátékban, mikor előtte négyet kihagyott. Meg a Houston hogyan szórakozik el 20 pont előnyt?

    Tényleg teljesen más a játék képe, mint régen. Elkap a GSW egy 5 perces fonalat egy rohanós játékkal, aztán fejben feladja utána az ellenfél és dög unalom a meccs. Kb időpazarlásnak érzem, hogy nézem a döntőt.

Új hozzászólás Aktív témák