Új hozzászólás Aktív témák

  • fery02

    addikt

    válasz csadi0011 #3202 üzenetére

    Meg lehetett csinálni arany nélkül (saját tapasztalat természetesen), csak tényleg méhecske módjára kellett játszogatni a ticket-eket, újrajátszogatva azokat a versenyeket, amik leginkább kedvezhettek az autó pillanatnyi fejlesztése érdekében.

    Nekem a végére full kék főalkatrészek álltak az autóban és 80 aranyat is csak azért szórtam el egy ecu conv kit-re, mert nem volt már egyéb Event pénzem és kedvem sem később sima alkatrészekről húzni valamennyivel több erőforrásból, egyébként simán maradhatott volna akár zölden is, tehát aranyköltés nélkül.
    Ellenfelek nehézségét sem vettem észre korábbi Event-ekhez viszonyítva, hogy nehezebb lett volna.

    Car Series-ére biztos kíváncsi leszek, de EA-t ismerve tuti nem lesz teljesíthető ez sem 100%-osan az utolsó csillag hiányában...

    -----------------------------------------------------

    @ADAM1337: Azért azt beláthatjuk, hogy ha nem kellene megszenvedni az összes kiírt versennyel, akkor nem sok motiváció lenne a teljesítésükre.
    Maga az autó egy korrekt tét érte szerintem. Ez mindig is így volt, korábbi Event-eknél is.

    -----------------------------------------------------

    @local1 : Kell még lennie a későbbiekben LaFerrari Event-nek, mivel jelenleg senki sem tudja még max csillagosnak tudni a sajátját.
    Nálam jelenleg 981-es PR-en áll és minden legendary főalkatrész az utolsó csillagra vár (cash is az iménti órákban lépte át a bűvös 3 millás határt, hála a mostanában kedvező Boss verseny reward-oknak).

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák