Új hozzászólás Aktív témák

  • .LnB

    titán

    válasz Racecam #10524 üzenetére

    Nagyon meglepődtem, és elgondolkodtatott az, hogy te mióta nézel már NFL-t. Miért?
    -Mert én kb akkor születtem csak meg. (egy kicsit korábban)
    -Én abban a tévhitben éltem, hogy nagyjából Magyarországon a legtöbben a Sporttv-s időszakkal kezdték el nézni a közvetítéseket. Persze gondoltam, hogy nem mindenki. Csak most meglepett, hogy már 1988-ban is volt lehetőség rá, még ha nagyon korlátozottan is.

    Joe Montana-t nem láttam "élőben" játszani, csak később néztem vissza meccseket. De míg akkor mikor elkezdtem NFL-t nézni akkor az ő arcával reklámozták az NFL-t. Addig ez mostanra nagyon elkopott.

    Én is jellemzően játékosoknak szurkolok. Az Eagles-re például Terrell Owens miatt figyeltem fel. Kezdetben elkapók és Qb-k játéka tetszett meg. Például Michael Vick az Atlantában. Aztán később egyre jobban a védelmek fogtak meg. Leginkább a Baltimore Ravens. Ed Reed, és Ray Lewis számomra a valaha játszott két legjobb játékos a ligában! Én imádtam nézni a játékukat. És NAGYON örültem a második gyűrűjüknek is legutóbb. És ők emelt fővel távoztak a ligából. Ráadásul Reed ugye a Bills (assistant defensive backs) edző lett a következő szezonra! Ezért szeretem nézni a Legion of Boom játékát és leginkább Kam Chancellor-ét.
    Eagles szurkoló nem is tudom mikor lettem. Talán 2010-ben, ezután, azt tudom, hogy a mezemet ekkor vettem. :D Addig szimpatikus volt sok csapat, sok játékos miatt. De valahogy úgy éreztem választanom kellene már egy csapatot és begyűjteni pár ereklyét. Aztán lett az Eagles. Vick, DeSean Jackson, Babin, Trent Cole, LeSean McCoy. Nem tűnt rossz választásnak. (Erre crey mondhatja, hogy hát igen az Eagles-t a játéka miatt nem igen lehet megszeretni. :) )

    Baseball érdekelne engem, a szabályokat már vágom. Csak a statisztikák rövidítése teljes homály számomra. Pár éve nekiálltam megtanulgatni a dolgokat, de félbemaradt. És annyira nem is tartom izgalmas sportnak. Nascar-t szeretem. Jimmie Johnson #48 szurkoló vagyok. NHL-t nagyon szeretem azt idén kezdtem el rendszeresen nézni, Pittsburgh Penguins-nek szurkolok 1999 óta.

    [ Szerkesztve ]

    „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Új hozzászólás Aktív témák