Új hozzászólás Aktív témák

  • F-ECT$

    titán

    válasz Gergello #1078 üzenetére

    Arról a meccsről csak annyit, hogy gondoltam belenézek, aztán megyek lefeküdni, de nem bírtam otthagyni, így sikerült hajnali fél 5-kor ágyba kerülni. Izgalmas és fordulatos meccs volt: kezdődött 2 NY FG-vel, aztán mindezt egyenlítette a hétvége legszedd, 90 yd-os TD-je. A félidő előtt a GB szerzett egy FG-t, és akkor nagyon úgy tűnt, hogy nyerni fognak, mivel jobb a védelmük és Favre is hozza a tőle elvárhatót.
    Aztán a 3-ik negyed egy viszonlyag hosszú NY támadással indult, melynek TD lett a vége, így ismét ők vezettek, amire aztán Favre egy sokkal rövidebb támadással (melyben nagy szerepe volt a 49 yardos visszafutásnak) TD-vel válaszolt. Erre a NY válaszolt egy még rövidebb támadással, melynek szintén TD lett a vége, tehát már ötödszörre változott, hogy melyik csapat nyer!
    A következő támadásban, mely már a 4-ik negyedben folytatódott jött egy Favre INT, de szerencséjére ezt azonnal visszaszerezték, és így eljuthattak FG-ig: 20-20. Ez után kezdődött a NY rúgójának (Tynes) szerencsétlenkedése. Először kihagyott egy 43 yd-os FG-t, bár ez akkor még nem tűnt annyira vészesnek, mert a PO-ban a Lambeau Field-en még nem sikerült 40 yd-nál hosszabb FG-t rúgnia az ellenfél csapatnak. A NY szerencséjére Favre ekkora fáradt/gémberedett el, mert innentől nem tudott 1st down-t csinálni. A NY szép lassan haladt előre és 0:04-gyel a vége előtt egy 36 yd-os FG-t sikerült kihagyniuk, így jött az OT.
    Amit a GB kezdett, de INT lett a vége, majd jött Manning, aki azért már szintén fáradt volt/elizgulta, így csak egy 47 yd-os FG kísérletig vitte a csapatát, amit aztán csak berúgott Tynes, így nyertek :)

    Dive ever, work never.

Új hozzászólás Aktív témák