Új hozzászólás Aktív témák

  • .LnB

    titán

    válasz crey #11873 üzenetére

    Hallgatnod kellene rájuk. :) A Dallas baromi jó csapat. Romo nélkül.

    Nekem ez az első World Series amit néztem. Sőt nagyjából most kezdtem el nézni a baseball-t. Szerencsére a szabályokkal nem volt komolyabb gondom. Egyszer elkezdtem megtanulni már korábban. Na szóval, nagyon megfogott a baseball. Menyasszonyom teljesen kivolt már a 4 napos hétvégén, hogy csak jégkorongot, baseball-t, és NFL-t néztem.
    Ma reggel is felkeltem és első dolgom volt megnézni a végeredményt telefonon (de még tartott a meccs). Igazából racecam miatt, és az miatt kezdtem el mert sok helyről eljutott hozzám ez a döntő.
    A 7. meccset délután nézem meg majd.

    És akkor a feketeleves? Azóta nézem az NFL-t, hogy először adták a Panthers - Patriots meccset a tv-ben itthon. És kezd lankadni a lelkesedésem. Ez a liga baromira megváltozott, és baromi rossz irányba halad szerintem. Sok sok év után, nem az NFL számomra az elődleges sport. Hátrébb csúszott most az NHL és az MLB mögé (bár az MLB-ről még korai nyilatkoznom.) Nyilván ebben közrejátszik, hogy a Pens bajnok lett, a baseball-ban meg ott az újdonság varázsa. Rengeteget próbálok olvasni róla, érdekességeket stbstb.

    Vasárnap megyünk fel a nagyvárosba, akarok menni a BPshop-ba a Westend-be. Elvileg Indians sapi kellene, de a honlapon sincs.

    „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Új hozzászólás Aktív témák