Új hozzászólás Aktív témák

  • rlazol

    addikt

    válasz crey #14038 üzenetére

    :K
    kiegészítésül...
    1. Ami JETS-NE elvett TD-t illeti, lényegében ugyanaz volt most Carr esetében, csak ez kicsit egyértelműbb. Itt sincsenek olyan hangok, hogy Prescott csalna.

    2. Baromi sok olyan dolog van a világon, amit az emberek imádnak, ezerrel használják, de igazából fingjuk sincs róla hogy működik, és ha valami nem az ő elképzelésük szerint fordul, akkor jön a felháborodás és az összeesküvés-elmélet. Ld pl. devizahitelek vagy épp a FB.
    A világ sajnos nem olyan egyszerű, hogy mindent le lehessen egy söralátétnyi területre rövidíteni és továbbra is értelmes legyen. A kosárlabda, kézilabda, foci, hoki stb sokkal egyszerűbb játékmechanikája miatt könnyebben emészthető, bár a lépésszabályt kosár vagy kézilabdában nem hiszem, hogy a magukat vérbeli fannak tartók többsége magabiztosan érti, talán még a lest sem. Itt minden testrész és minden mozgás megengedett, dobni, rúgni, vinni is lehet, és a rugby-vel ellentétben itt a játék-koreográfiákra (ki érvényes elkapó, ki nem, mozgások stb) is figyelni kell.
    Én hiszem, hogy okos emberek ülnek a szabályalkotó testületekben és bár biztos van feleslegesen túlbonyolított pont, alapvetően nem hiszem, hogy Vörös Joe a texasi Wouldfuckabishon-ból jobban meg tudná fogalmazni.
    Igen, van, amihez lassítás kell. Ez a sokat áldott videóbíró átka. 50 éve persze nem volt ilyen gond, de ha videóbírót akarsz és használni a technikát, akkor sajnos az azzal jár, hogy kiderülnek olyan dolgok is, ami szabad szemmel nem. A gurulóst meg azért szidjuk, mert nem használja a technikát.
    BBnek van igaza: fókuszáljunk a saját dolgunkra, és bízzuk az NFLre a szabályalkotást a bírókra meg a bíráskodást. Mi pedig élvezzük a meccseket. :)

    gbp: van egy pillanat, amikor a feneke (bal farpofa) már a földön van, a test többi része még nem ért le. ez teljesen egyenértékű azzal, mintha a két lába lenne lenn. Innentől, ha túléli a labda a földet érést, érvényes elkapás.

    Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!

Új hozzászólás Aktív témák