Új hozzászólás Aktív témák

  • A Zéé

    Topikgazda

    válasz crey #8029 üzenetére

    Tuti, hogy top2 pick lesz. Bár én nem vagyok biztos benne, hogy a Texans húzza be, mert nincs komoly DE needjük. Viszont ha BPA megy a húzásuk, akkor tuti ő lesz az.
    Viszont utána elég sokminden előfordulhat.
    A Ramsnek annyira nem kell az 1/2, szóval ha esetleg a Clowney mégse 1/1 lesz, akkor sztem találnak valakit, aki felmegy érte oda, ha Clowney az 1/1 és nincs cserepartner, akkor OT vagy WR pick jönne oda a Greg Robinson/Jake Matthews/Sammy Watkins trióból, ha én lennék a GM.
    A Jaguars, ha benn marad, akkor Watkinst viszi, ha nem akkor vmelyik OT-t, kb mindegyikre szükség van ott.
    A Browns a maradékot a top 4 névből (valószínű vmelyik OT)
    Utána a Raiders szintén OT-t húz szerintem.
    A Falcons vagy DE/LB (talán Khalil Mack), vagy Ebron (TE).
    Tampába célpont kell Glennonnak, szóval oda WR.

    Arizonába meg vagy Pryor (S), vagy egy DE jöjjön, bár a Def playerekbe annyira nem vagyok otthon, a labdának az az oldala valahogy sose ment nekem. :)

    Szóval én idén is OT hajszát várok egy kis elkapó kísérettel. QB az elején biztos nem fog kimenni, én legalábbis nem adnék egyikükért sem olyan magas cetlit. Talán a Titans húz egyet, meg a Browns a Coltstól kapott pickkel, más nem hiszem. A Jaguarst sokáig úgy gondoltam, hogy QB-t húznak, de ha Blackmont tényleg eltiltják a teljes szezonra, a Raidershez odakerült a Schaub, a Brownsnál meg van még később is lehetőségük választani valakit.

    Just a simple Lineman...

Új hozzászólás Aktív témák