Új hozzászólás Aktív témák

  • A Zéé

    Topikgazda

    válasz .LnB #8459 üzenetére

    jaja, az a class az nagyon erős volt qb ügyleg, és szerintem amúgy még a hagyományos (Luck, Cousins) vs. modern (RGIII, Wilson) irányítók párharca is, azért is érdekes, hogy ki milyen teljesítményt tud nyújtani, és ebben különösen érdekes a Washington, akik egy drafton hoztak mindkettőből.

    Csóri Griffint én is sajnálom, neki valószínű kaszáltak. Szomorú azt látni, hogy így megy tönkre valakinek a karrierje tartozzon bármelyik csapathoz is. A kérdés az, hogy ezt most meri-e meglépni a Redskins, vagy amiatt a baromi nagy ár miatt, amit fizettek érte még egyszer visszarakják-e a kezdőbe, ha visszatért a sérüléséből. Nehéz kérdés ez, nem lennék az edzők helyében. De Cousins tényleg nagyon impresszív számokat tud hozni, annak ellenére, hogy második számúnak van szánva, nagyon sok csapat örülne, ha a kezdője ilyen kvalitású lenne, szóval ha valamiért mégis ragaszkodnának RGIII-hez, akkor nem lennék meglepve, ha jövőre más mezben lenne, a 'Skins meg gazdagodna valami jobbféle draftcetlivel.

    Cards 3-0 tényleg kicsit meglepő, pláne, hogy az első 2 meccs mennyire izzadságos volt. Még ez az utolsó, 49ers elleni volt a legsimább, pedig itt is rezgett a léc. Szóval van benne egy jó nagy adag szerencse is. Bruce papa és Bowles a Def koordinátor is érti a dolgát, ő nagyon sokat jelent szerintem. Egy ütős irányító még mindig kéne viszont + ahogy mondod még 1-2 kieső és kipukkan a lufi :( Ezért is hülyeség az nfl.com-os power ranking, ahova berakták a dobogóra a 3-0-val állókat. A Seahawks szeritem még mindig erősebb, mint a Cards, vagy az Eagles, hiába van vereségük

    Just a simple Lineman...

Új hozzászólás Aktív témák