Új hozzászólás Aktív témák

  • .LnB

    titán

    LOGOUT blog

    válasz F-ECT$ #9045 üzenetére

    Lance-es hasonlat nagyon nem helyénvaló. Az ő esetében mindenki tudta már akkor is, hogy csal aki egy kicsit is értett a biciklizéshez (vagy ha valaha is feltekert egy kisebb kaptatóra :D). És azt is tudtuk, hogy nem csak ő csal. Lance megérdemelte amit kapott, de a felemelkedése és a bukása mögött álló érdekek irányították így a dolgokat. Buknia kellett, bukott is. Amikor nyernie kellett nyert is. Nehogy azt hidd, hogy az UCI nem tudott róla... Armstrong esetében annyi volt a baj, hogy már "túltó'ta", sok volt már, túl nagyra nőtt az a dolog. De egyedül képtelenség ezt a hálózatot kiépíteni, és nem is egyedül csinálta. Ő egy báb volt, akin keresztül felfuttatták a kerékpársportot. Aztán buknia kellett, hogy újabb "megtisztulást" harangozhassanak be.

    Össze sem lehet hasonlítani mekkora károkat okozna az NFL-ben egy ekkora balhé. Ahhoz képes filléres balhénak tűnne az Armstrong ügy.

    (#9047) A Zéé Draftcetli?! Az mit ér? Bill (mint korábban írtam) egy hajléktalanból is ligaelit játékost csinál. Ha nem Draftolna az se számítana neki :D

    [ Szerkesztve ]

    „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Új hozzászólás Aktív témák