Új hozzászólás Aktív témák

  • Jeno.L

    tag

    A nincs rá pénzem / drága nem jogosít warezolásra.
    Félre ne értsd nem akarok álszenteskedni nekem is van volt lesz ilyen forrású játékom (akinek meg nincs az hazudik, vagy politikus az apja vagy olyan szerencsére, hogy csak az a pár játék érdekli és az neki elég) mert már vagy nem kapható vagy olyan árban van, hogy CHF hitel kéne rá (őő az a csodálatos magyar minimálbér + az én h*lye fejem, hogy szeretem a JRPG-t)

    Én megértem, hogy a programozók nem 5 USD / árért dolgoznak de tényleg elgondolkodtató az, hogy mennyi pénzt kell kiadnia az embernek manapság egy játékért ami aztán sok esetben csalódás.
    Nem egy ismerősöm van aki 2hét után elpasszolta a Resident Evil 6-t mert hiába jött be neki a DEMO, hiába volt előtte a sok csillivilli gameplay video egyszerűen a teljes játék kommersz lett és inkább kisebb bukóval de eladták. Az új DmC Devil May Cry-ról is süt, hogy hasonló agyon hypeolt de a végén 1-2hét alatt lecsengő játék lesz.

    Amire kiakarok lyukadni az az, hogy a studiok köszönhetően az egyre jobb fejlesztő környezeteknek gyorsabban csinálnak új játékokat mint régen tehát pont, hogy nem kell még jobban megizzadnia a programozónak. Marad a sztori + a marketing, az meg ilyen drága lenne?... :(

    (ez csak egy véleményem, kéretik a téglákat vissza tenni :DDD )

    (+[----]%) ლ(╹◡╹ლ)

Új hozzászólás Aktív témák