Új hozzászólás Aktív témák

  • Weareus

    addikt

    válasz Kai_Rong #2566 üzenetére

    Köszönöm. Most 171+16-ig engedte felvinni, ez egy divine kusarigama. Lett még egy +16-os divine fegyóm, amit feláldoztam volna, de nem engedi tovább, viszont way of the strongon vagyok, ezért a sebzésem kezd kissé kevéske lenni. (Első pár boss lement, de pl. a pókot jó másfél percen keresztül öltem úgy, hogy no damage-re kellett, mert ő one hitelt...)
    Ezért úgy gondoltam, elkezdem soul matchelni az armoromat is.
    Kérdésem a következő: ha van egy armor darabom (mondjuk pl. egy kesztyű), amin van egy inheritable, pl. az, hogy attack+40, akkor ennek kimaxolom a familiarity-ét és a soul matchben berakom alulra, felülre meg azt az armor darabot, amire rá akarom rakni a + damage-t.
    Igen ám, de a kesztyű el fog veszni soul match után, ha jól sejtem, tehát ahhoz, hogy a bonus damage-t minden armordarabra rátegyem, ahhoz 4 vagy öt ilyen inheritable bónusz sebzéses cuccot kell kifarmolnom, jól gondolom?

    [ Szerkesztve ]

    Soul of the mind, key to life's ether. Soul of the lost, withdrawn from its vessel. Let strength be granted, so the world might be mended. So the world might be mended.

Új hozzászólás Aktív témák