Új hozzászólás Aktív témák

  • Darahian

    tag

    ASUS K50AB SX010L laptopunk procija az utóbbi időben (kb 2-3 hónap) terhelés nélkül is 65-70°C-t produkál, a hőfok egyszerű böngészés hatására 80-85°C -ig felkúszik. Youtube videó futtatása közben kongatja a 90°C-t - ekkor kapcsol csak be az a gyári hűtő. Éltem a gyanúperrel, hogy kiszáradt a hővezető paszta a hűtésében, mivel korábban ki volt fújkálva, de szétszednem a 4 éves élettartama alatt egyszer sem kellett.
    Mivel féltem elsőre belenyúlni (még rajta voltak a szétszáradt garancia matricák, komikus látványt nyújtott...), inkább elvittem szervizbe. Egy nap alatt kitakarították, újrapasztázták. Szaladok haza az asszonyhoz lelkendezve hogy kész a laptop (6.000 Ft OMG :Y ). Bekapcsolom, erre ugyanúgy produkálta a jelenséget.
    Úgy felpaprikáztam magam, hogy első dühömben szétszedtem, és én is újrapasztáztam.
    Vagy háromszor.
    Egymás után.
    Változás semmi. Mivel van egy kétéves porontyom, aki kéjesen sikongat, ha bármit lát ami legalább 2db csavart tartalmaz, gondolható, mekkora kín volt egy hanyatt fekvő, nyitott laptoptól távol tartanom szerelés közben... Mivel nem találtam meg a jelenség forrását, visszavittem a szevizbe, hogy tessék dolgozni azért a pénzért.

    "Sose higgy el feltétlenül mindent, amit az interneten olvasol!" -Abraham Lincoln

Új hozzászólás Aktív témák