Új hozzászólás Aktív témák

  • Sordoran

    addikt

    Üdv!
    Tesóm laptopjával van egy kis probléma, viszont nem vagyok teljesen meggyőződve arról, hogy ez egyértelműen akksi hiba, és ehhez kérnék segítséget.
    Egy HP Compaq 610-ről van szó, 2009-ben vásárolt. Nem tudom fontos-e, de múlt héten volt először újra rakva, és nem biztos, hogy pont azóta, de nem megy már akksiról a gép. Ha a táp csatlakoztatva van, akkor megy, ahogy kihúzzuk kikapcsol, és telepről el se indul (bekapcsológomb nyomására semmi nem történik, ezért nem hiszem, hogy köze lenne win reinstallhoz). Windows kiírja, hogy mennyin áll a telep töltöttsége, írja, hogy töltő csatlakoztatva, nem töltődik. Péntek délután 56%, szombat délben 51% és ma délelőtt 48%-on állt, tehát nincs lemerülve, mégse megy róla. Most csak a táp van csatlakoztatva és így megy telep nélkül.
    Kérdés tehát, hogy ez akksi probléma, vegyünk újat és minden rendben, vagy lehet a laptop-al valami gond? Esetleg köze lehet a win reinstallhoz és valamit kell állítani, drivert felrakni?

    ui.: Amúgy táp-al szokta használni, de nagyjából havonta egyszer lemeríti az akksit és legutóbb még 1 órát bírt telepről.

    Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?

Új hozzászólás Aktív témák