Új hozzászólás Aktív témák

  • ad4m1337

    aktív tag

    Hello!
    Már korábban írtam (múlt héten), hogy sikerült beleöntenem a notebookba (Asus K53SJ) egy kis sört, pontosabban fél decit és a billentyűzet bal oldali részén egy kis területre.
    Gyorsan kikaptam a billentyűzetet, egy pár csepp ment kb. a billentyűzet alatti részbe (szerencsére a billentyűzet elég zárt). Utána a billentyűzetet átmostam vizes szivaccsal, és vártam míg kiszárad. Viszont elég hülye voltam, mert nem vártam eleget, hogy teljesen kiszáradjon és visszatettem.
    Utána ment a gép rendesen, hibának semmi jele, billentyűzet is 90% -ban úgy kattog mint eredetileg. Másnap reggel viszont bekapcsoltam, párat berregett, csipogott a HDD, újraindult, és a gép nem látta a HDD-t, nem tudott róla bootolni. Másnapra rendbe jött az egész, újra tudott bootolni a HDD -ről, de a gép valami eszmélet lassú lett a korábbihoz képest: főleg internetezek, ezért itt veszem észre, hogy a tartalmakat lassabban löki be, maga a gép is sokkal lassabban áll fel, sajátgép ikonra kattintva lassabban hozza be, scrollozásnál is lassabb.
    Elvittem egy notebookos ismerőshöz, ő nem ajánlotta a gép szétszedését és nem is tapasztalt lassaulást, de én tudom, hogy az eredetihez képest másabb lett.
    Tudom, rengeteg hibára lehet gyanakodni, ti mire gondoltok? Volt már valakinek ilyen tapasztalata? Ja és a W7 kb. 1 hónapja lett újratéve

Új hozzászólás Aktív témák