Új hozzászólás Aktív témák

  • LoBoS

    csendes tag

    válasz Pyttawrx #20289 üzenetére

    -MyAsus diagnosztika mindent rendben talált.
    -Windows memória diagnosztika mindent rendben talált.

    Laptop esetében nem gondolnám, hogy táp probléma lenne, myasusban lehetőség van beállításokra, élettartam+teljesítmény beállításon üzemeltetem az akkumulátort, így maximum 60% töltöttségi szintet tud elérni, így élettartam csökkenésének redukálásával lehet váltóáram alatt használni, a fagyás pillanatában nem történt áramingadozás/kimaradás, és az akkumulátor is 60% töltöttségen üzemelt. (Lehet mástípusú tápbetegsége?)

    HD Sentinel szerint:

    -SAMSUNG MZALQ512HBLU-00BL 100% Kondíció, rossz/gyenge szektor nincs. Több mint 1000 nap van hátra. Ezen van a rendszer. Rendszerindításkor 75 fok, reklamál is érte a HD Sentinel, viszont 1 perc alatt visszahűl a 45-50 fok körüli értékre.
    Üresjáratban: 40-43fok. Észleltem a tesztelgetések alatt, hogy volt olyan újraindítás, ahol 51foknál nem ment lentebb az érték, és 50-51 között stagnál. Nem tudom ennek mi az oka, hogy mikor milyen kedve szerint, alacsonyabb, olykor magasabb az érték ugyan azon a teljesítményen mindössze 1 rendszerújraindítás történik. (Talán a tápellátás befolyásolhatja?)
    Játék alatt: 41-55 fok között mozog (Aida64 szerint sincs magasabb érték)
    -INTELSSD PEKNU512GZ 100% Kondíció, rossz/gyenge szektor nincs. Több mint 1000 nap van hátra. 32fok üresjáratban. Ez nem megy 40fok fölé.

    Jójó, kicsit melegedősebb a rendszer SSD, de nekem nem tűnik annyira veszedelmesnek.
    Bízok benne, hogy pillanatnyi windows elmezavar lehetett, mert más ötletem nincs :(

Új hozzászólás Aktív témák