Új hozzászólás Aktív témák

  • Játékos

    addikt

    Jó reggelt mindenkinek!

    Látta valaki az Avatart? Én megnéztem eme remekművet! Nekem nagyon-nagyon pozitív élmény volt mind audiovizuálisan, mind a sztori tekintetében. Ez volt az első 3D mozim, kb. 1 perc volt az elején, mikor éreztem, hogy küzd a szemem/agyam, utána tökéletes volt.
    Szinkronizálva néztük a gyerekek miatt, és egyszerűen fel sem tünt, pedig alapból nagyon "eredeti hang" párti vagyok. Nem volt rossz a szinkron, tehát, ha valaki emiatt aggódik, szerintem menjen nyugodtan a zájmekszbe.
    A látványhoz nincs mit hozzáfűzni: tökéletes! Cameron hozza a tőle megszokottat.
    Hangzás (még a szinkron is) brutális, a gyerekeknek helyenként hangos volt! Nem tudom, mi a különbség az itthoni, és a mozis hangcucc között, de nagyon nagy van, az biztos!
    A legpozitívabb számomra a sztori volt! A közelmúltban olvastam J. E. Lovelock: Gaia című könyvét. Valószínűleg James bácsi is találkozott az elmélettel, mert visszaköszönnek az elmélet alapjai a filmben. Tapsikoltam örömömben!
    Ezt leszámítva (de nem szabad leszámítani) csak erős közepes a történet.
    Undorító, mocskos, cionista j.i.joe-k érkeznek a békés bolygóra, ahol lelnek egy nagyon drága ércet (?), ami a Földön jól jön, mert szegény bolygónkat kizsigereltük, ami persze nekik mindennél fontosabb, nem baj, ha pusztul az egész bolygó, népével együtt...
    Ne keressünk a történelemben hasonlókat, biztos nem történt ilyesmi sose... :DDD
    Persze a filmben a "jók" győznek, nem úgy, mint a valóságban.

    Összességében nekem 10-es a film :K :C

    Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, sose lesz elég...

Új hozzászólás Aktív témák