Új hozzászólás Aktív témák

  • zack

    nagyúr

    válasz KillHates #20615 üzenetére

    Egy főtengelycsapágyas, motor, autó kopog mint állat. kizárt hogy nincs előjele.
    Én ezt a szitut megmondom őszintén nem igazán értem. :F Sok a fekete folt a sztoriban.
    Valami nem "gömbölyű", mert 10000km alatt egyrészt nem lehet olajsár, csak ha már eleve "véres volt a torka" előtte is. A főtengely véleményem szerint (bár nem vagyok autószerelő) csak akkor lehet csapágyas ha nem kap elég olajat. Na már most ezt kizártnak tartom, mivel a főtengely az olajteknő alsó szegmensében van, tehát ha nem kapott olajat, az azt jelenti hogy szinte nem volt olaj az autóban és úgy lett használva. Ez viszont ellentmond annak, hogy a dugó nem sült be, ill. nem lett az egész motor cserés. Szóval nem igazán értem.
    Amire gondolok az geci dolog lesz, de más nem jut az eszembe... :U
    Szerintem Oszit le akarja húzni a szervíz, olyan javításokkal, amit meg se csináltak. Ez egy (sajnálatos) valós probléma, szervíze válogatja ki mennyire mohó, és mennyire pofátlan. Csak ez jut az eszembe, mert ezeknek a problémáknak van előjele, amit egy nem túl tapasztalt sofőr is érez. Eleve ég az olajnyomás/olajszint jelző lámpa, ami ha kigyullad, egyből telefon, hogy mit csinálj. Mert ha olajszint, akkor csak rá kell tölteni, ha viszont olajnyomás, az a nagyobik gáz. Szóval kellett hogy legyen előjele egy ekkora volumenű problémának.
    Én Oszi helyében kérnék számlát a javításról, no és persze a kivett/kicserélt alkatrészt is mutassák be. Persze csak akkor ha nem 100% a bizalom.

    Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3

Új hozzászólás Aktív témák