Új hozzászólás Aktív témák

  • Játékos

    addikt

    válasz Beowulf_78 #4592 üzenetére

    Hali!
    Kicsit lehet, hogy hosszú leszek, de mindenképpen barátságos. :K

    Azért mert te nem tennéd be a gépedbe más beteheti nem?

    Szerinted ott állok mindenki gépe felett egy 9mm-essel csőre töltve, hogy márpedig ezt nem teszed a gépedbe? :U Természetesen akárki használhatja! (A véleményemen nem változtat...)

    Ingyen se kellene?

    Figyelmetlen vagy, de sejtem az okát! :P Én nem ezt írtam ! Ha visszalovasol, a következőt találod:
    "Azt a szart ingyen nem tenném a gépbe!" Ez azt jelenti, hogy természetesen ingyen elfogadnám, sőt! DE! Nem a gépbe, hanem eladnám, és gyakorlatilag egy fél gépet ki lehetne belőle cseréni...

    Az ellenérvem konkrétan a következő: nem ér annyit, amennyibe kerül (NEKEM!). Másrészt, ha arra még vennék egy vizesblokkot, akkor pláne! Az alapötlet, hogy 2 VGA-t, amik egyenként egy 2 kW-os hősugárzónak felelnek meg egymással szembe fordítani többekben megfogalmazódott, hogy kicsit beteg ötlet.
    Harmadrészt csúnya, negyedrészt a méretei se tetszenek! Gyakorlatilag egy konkrét tégla...Ötödrészt mindig is utáltam az efféle erőfitogtatást! Csináljon az nVidia olyan GPU-t, hogy ne kelljen 2 VGA egy slotba! Számomra ez ellenszenves! Asszem ennyi jut eszembe, de SZÁMOMRA ez bőven elegendő indok!

    Rólad pedig barátian:
    kicsit paranoid személyiség vagy a viselkedésed, és a rakcióid alapján!
    Mi a francért kell mindet személyes támadásként megélni??? :F Amihez neked egyszer is közöd volt (tehát rendelkeztél az adott dologgal), és azt "fikázzák", rögvest úgy ugrasz az emberfiára, mintha a családod élete függne a dolgon! A ph!-n lévő viták felének Te vagy az egyik résztvevője. (ez nyílván túlzás egy kicsit...) Biztos vagyok benne, hogy miután ezt elolvastad, egyrészt leszarod, másrészt a választ pontról-pontra meg fogod (próbálni) támadni.
    Ennek ellenére:
    tőlem bárki vehet X2-t, a teljesítményét nem vitatja senki! Jó teljesítményű VGA, ezt mindenkielismeri.

    BÉKE! :R

    Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, sose lesz elég...

Új hozzászólás Aktív témák