Új hozzászólás Aktív témák

  • Jakuskacsa

    senior tag

    válasz Ragnar_ #19700 üzenetére

    Rosszul fogalmaztam. Fx ugye 4 modúl 8 mag, intel meg HT-vel oldja meg, persze attól az még 4 mag (vagy amennyi épp, modell függő). Azért beteges, mert a 8 most nevezzük magnak fx procit átlag 80% ban terheli, míg az intel mondjk 4mag +4 szálat meg nem. (kevésbé mint 80%, inkább 60). Szóval ezért beteges... kell neki az erő, de valahogy a sok kis hangya győz a 4 góliáttal szemben, pedig ugyanazt az erőt képviselik. Remélem így már érthetőbb. Valami furcsaság van abban a motorban.

    1440-ben meg 4K-ban meg természetes, hogy nincs cpu használat. Ugyanazon a kártyával kb eltűnik a cpu limit. Fx proci meg az intel majd azonosat hoz ugyanazon a beállításon 4k-ban. Az fx addig fos, míg túl nem léped a 1080-at.

    A játék optimalizációban meg sajna teljesen egyetértek veled. Egyre szörnyebb. Lásd Far Cry primal. 2-4 mag, de inkább 2, az valami botrányos.

    Rasiel: Arra gondoltam. Akkor itt is másképp fogalmazok. Sokkal nagyobbak az fps droppok, mondjuk úgy tágabb a tartomány amiben az fps mozog. (példa: fx 55-130 ig, intel 30-130 ig) Ja igen, a kártyák szépen ki vannak hajtva... ezt elfelejtettem írni.

    [ Szerkesztve ]

    A legszebb dolgok akkor születnek, mikor masoknak nem tetszik az, amit csinálsz!

Új hozzászólás Aktív témák