Új hozzászólás Aktív témák

  • rovtiv3

    aktív tag

    Sziasztok.
    Tudom, hogy nem feltétlenül témába vág, de baromira értetlen vagyok az 1070-es árait elnézve. Egy hónapja adtam túl az RX480-as kártyámon. Nem elsősorban a nyerészkedés miatt. Egyfelől a Crimson, illetve a driver közel 8 gigát foglalt el, másfelől ennek ellenére a monitor automatikus lekapcsolása után tízből egyszer képtelen volt visszaállni a rendszer, és csak a reset segített, néha a játékok indításakor villogott a monitor, és szintén csak a reset segített, amúgy nem volt vele baj.
    Ezért gondoltam, hogy benevezek egy GTX 1070-re. Viszont elnézve a vizesbolt árait, a térdemet csapkodom a felháborodástól. Mi az, hogy közel negyedmilliót kérnek el egy 1070-esért? Mire számítanak ezek? Van élő -- vagy halott -- ember, aki ennyiért vesz egy másfél évvel ezelőtt megjelent felső- középkategóriás kártyát?
    Tudom én, hogy a bányászok, meg minden, de néhány tízessel többért már 1080-at kapni, ami szintén durván túl van árazva manapság.
    Szóval, ha valaki el tudná magyarázni, mi abban a bolt a boltnak, hogy olyan áron kínál egy terméket, amennyiért a világon senki, sem a lőtéri kutya, sem a legfiatalabb indián, sem pedig a mosolygó öreg sorosgyörgy sem veszi meg, kérem, ne fogja vissza magát.
    (Amúgy nem kell velem törődni. Csak a haragomat vezettem le, amiért elnézést kérek.) :(((

    Már bocsánat...

Új hozzászólás Aktív témák