Új hozzászólás Aktív témák

  • Dyingsoul

    veterán

    válasz ittakary #7723 üzenetére

    "nincs különbség hangban a terhelt állapot és az üresjárat között..."

    Igaz, hogy én csak GW Phoenix 1070-el (nem OC-ztem), de meg tudom erősíteni ugyanezt GTX 770-ről váltva! Gyakorlatilag nincs hangja a kártyának... Ilyet én még nem tapasztaltam itthon testközelből de ugyan olyan mint az előző két hónapban amikor IGP-vel toltam. A proci hűtőm sem hangos mert úgy állítottam be profilt a biosban de így is csak azt hallom mikor játszok, a VGA ventijét egyáltalán nem.
    Ma 3 órát Fallout 4-eztem. Minden Ultrára állítva, windowed borderlessben toltam, 60 fps-re limitálva (utálom ha töri a képet) FullHD-n. a 3 órán át végig ment a felvétel is, OBS-el rögzítettem a Gameplayt. CPU-m alap órajelen van, nincs most húzva, így akartam első körben tesztelni, lehet érdemes lenne 4Ghz körülre húzni. Az utolsó 1 óra 14 percre belőttem a GPU-Z-t és logoltam, íme az eredmény:

    Hőfok (64C avg):

    Fan Speed (%):

    Fan Speed (rpm):

    GPU Load (%):

    Power Consumption (% TDP):

    Azt nem tudom miért olyan kicsi a GPU load amúgy. :F Fallout 4-nek pedig ki kellene pörgetnie a kártyát, nem?

    [ Szerkesztve ]

    - Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul

Új hozzászólás Aktív témák