Új hozzászólás Aktív témák

  • S1M0N

    senior tag

    Péntek óta én is beléptem a tulajdonosok táborába, végül egy MSI GTX 1070 GAMING X 8G lett, mert többen is dicsérték itt.
    Eredetileg Gigabyte-ra vártam, de drágább is volt, plusz meg is győztek az itteni vélemények és nem is jártam rosszul. :C

    Egy SAPPHIRE HD7950 3GB GDDR5 VAPOR-X OC-t váltott, ami decemberben lesz 4 éves, de legalább 1 éve gondolkoztam a leváltásán. Eddig csak ATi/AMD kártyáim voltak (2db, 2 különböző gépben), összességében nem volt bajom velük, de úgy gondoltam, hogy ideje a zöldeket is megnézni.

    Az előd és az utód :DDD

    Mondjuk ennyit még nem költöttem egy PC-s alkatrészre sem, de 2-3 évig nem nagyon akarok gépfejlesztéssel foglalkozni.

    Játékokkal csak tegnap óta tudtam megnézni, Battlefront simán 100+ fps maximális beállításokon, The Witcher 3 minimum 40+ fps Novigrádban, kisebb népsűrűségű helyen 60-80 között, über beállításokon, szóval elégedett vagyok. :K

    A harmadik játék, amit eddig néztem, a Watch_Dogs volt, maximális és alacsony beállításokon is szépen le tud esni az fps, szarul van optimalizálva... Nem játszhatatlan persze, de trehány munka, az biztos.

    CPU/GPU elég jól elvannak, persze néha csak 60-70%-on megy a kártya, de a processzor sem teker mindig 100-on, de van, amikor mind a négy mag és a VGA is maximumon megy, amennyire megfigyeltem.

    Szintetikus teszteket ne nagyon várjatok tőlem, nekem a lényeg, hogy a játékokban mit tud a gépem. :R

    Egyelőre ennyi, most a GTAV-öt szedem le éppen. :))

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák