Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz Joshi #25093 üzenetére

    Azért mert most ez a játék van a legjobban képben nekem. Tudom hogy az Isolation lágyabb erőforrást igényel de én úgy gondolom hogy ha ehhez képest a Far Cry4 kemény, mert most nekem ez a "leglassabb" game, hasonló gyorsulást mutathat a 970/980GTX ott is, mint az Isolationban. Persze nem lesz állandó 120fps FC4 alatt, nagy szám ha 60-75 fix menni fog a VGA cserét követően, de abban biztos vagyok hogy az Isolation vinni fogja 100-120fps-el.

    A 140átlag fps a "Solomons Habitation Tower - Transit Station" részében jött ki, de lehet a "Reactor Maintenance-ben ahol van víz is, ott jobban leesne. Ez legközelebbi tolásnál derül ki, mert oda már nem tudok lemenni... Minden beállítás maxon, SMAA T2X, 16ANI, 1920×1200.

    A játékösszetételem többéves és gyakran előveszek 5-15éves gémeket is. Persze van néhány új kivétel, mint a két említett game azért az is van. Újdonságnál még nem tragédia a 120fps szinkron hiánya de a régiek hadd pörögnének ;]

    Szóval így kell nézni a dolgot, több a régi játék mint az új. Ha így okés a felállás azt kell kideríteni hogy megéri e a többletköltséget a GTX980 a GTX970 ellenében, mert cca. 4% különbséget látok nagyobb felbontásban is a linkelt Isolation teszt alapján, ami nem sok.

    IDEAZON Zboard MERC gaming billentyűzetet keresek.

Új hozzászólás Aktív témák