Új hozzászólás Aktív témák

  • 30fps témához:

    Ez hogy jó e vagy sem sok mindentől függ. Konzolon tuti jó a 30fps főleg ha a kijelző 2-3méterre van. Felesleges többet csikarni ott, főleg hogy ezek a nextgen csodák stabilan nem is képesek ennél többre.

    PC-n más a helyzet, mert a kijelző 1méteren belül lehet akkor is ha 27-30" van. Játéka válogatja mekkora sebesség a jó. SZVSZ 30fps semmire nem való pc-n, maximum egy totális elmosással, csak ami kapacitás ahhoz kell, mind1 ha 60fps-re megyünk minimális mosással. Úgymond nyugodtabb játéknál v-sync 60fps tökéletesen jó, mondjuk egy Alien Isolationban, de CS Source-ben bármilyen módban is gáz. Isolation nagyon simán mozog és tökéletesen mos, Source ugye gyakorlatilag semmi. Persze inkorrekt évtized-különbségnyi játékokat hasonlítani, de sztem a lényeg kijön, hogy ez játékfüggő is. Monitorméret sem mind1 egy 19" 60fps után 27" 60fps sokkal nagyobb az elmozdulás az egyes képkockák között.

    De úgy tűnik a gyártók végre meghallották a sóhajomat és végre IPS variáns panelokkal is jönnek a 120/144Hz-es 27" monitorcsodák. Meg gondolom rájöttek hogy 24/25fps filmekhez nem ártana egy 72/75Hz is a 60helyett, ha már a CRT 60-120Hz között változatosan variálható volt a TFT korszak előtt.

    IDEAZON Zboard MERC gaming billentyűzetet keresek.

Új hozzászólás Aktív témák