Új hozzászólás Aktív témák

  • NFree

    addikt

    válasz tom_tol #1038 üzenetére

    Nincs ilyen karim meg nem is lessz egy darabig , de ahogy elnézem custom vs fe mindkető kb ugyan addig tuningolható szinte . minimális lessz a külömbség . Ez szerintem annak köszönhető hogy már eleve gyárilag csúcsra vannak járatva a karik ugye tdp limit és a hőfok beleszól a dologba , legtöbb esetben ugye a magas hőfok miatt elkezdi csökkenteni a boost ot hiba tolod ki esetleg a tdp limitet, de ott is olyan kicsi a külömbség hogy elhanyagolható.
    Amiben jobb lessz egy custom ugye a hűtés esetleg a gyárinál erősebb vrm ha jól megcsinálják. Hogy mit lehet ezzel kezdeni??? hm szerintem ha lessz hozzá bios mókolási lehetőség akkor esetleg egy custom karival talán tovább el lehet jutni tuningban nagyon jó hűtés mellett . :R ez az én véleményem . lehet marhaság csak ezt gondolom.
    Minap beleszaladtam tdp limitbe classi 780 -al ami ugye vicc kategória na mind1 nagy nehezen kapott másik biost ugye nem volt gond utánna. Tehát hamár az eber vesz egy kimondottan oc karit ne korlátozzon már le a bios széria szintre .

    [ Szerkesztve ]

    vga

Új hozzászólás Aktív témák