Új hozzászólás Aktív témák

  • B4ndiBuild3r

    tag

    Sziasztok!

    Van ötlete valakinek, hogy menthető-e még a kártyám, vagy garancia?

    Kivétel nélkül minden játék kidob indok nélkül pár perc után, valamint az Unigine Heaven is.
    A kártyát kivettem ma és beraktam egy másik NVIDIA kártyát helyette és tökéletesen működött ezután az összes játék, szóval biztos, hogy a kártyával van a gond.

    EVGA GeForce GTX 1080 Ti K|NGP|N GAMING a kártya típusa.

    Beállítottam, hogy "hibakeresési módban" fusson (nem engedte most 1582 MHz fölé) és most már minden jól működik, már amennyire ez egy Kingpin kártyánál normális, hogy referencia órajelen tud stabilan működni.

    Ha nincs bekapcsolva a "hibakeresési mód", akkor csak úgy működik stabilan, ha az EVGA Precision X1 szoftverben a GPU Clock részhez "-200"-at állítok be.

    Készítettem egy videót, hogy mit produkál, ha "alapértelmezett" állapotban van [link] és milyen amikor "csökkentett" üzemmódban használom [link].

    Elgondolkoztam, hogy ha nincs lényeges teljesítménykülönbség, akkor érdemes-e a "hibakeresési módban" hagyni, vagy a -200-as értéken és így használni tovább, de ha ez valóban egy meghibásodás, akkor nem tudom, hogy lehet-e ez folyamatosan rosszabb, hogy a későbbiekben, egyre alacsonyabb frekvencián lesz csak stabil és a végén odajutok, hogy teljesen tönkremegy és a garanciális időből is kifutok. Valamint, ha már kiadtam ennyit egy Kingpin kártyáért, kicsit fusztrál a dolog, hogy így kell használnom...

    [ Szerkesztve ]

    „We all make choices, but in the end our choices make us.” Andrew Ryan (BioShock)

Új hozzászólás Aktív témák