Új hozzászólás Aktív témák

  • Sas7

    tag

    válasz VTom #1500 üzenetére

    Nem az arc animációra gondoltam, csak én vágok ilyen fejet mikor elindítom. Azzal tisztában voltam már az elején, tekintve, hogy ezen röhög az internet. Amúgy is az volt részemről az első dolog, hogy a Sara-t lecseréltem egy mod-olt verzióra Zoe Ryder-re, ami nem csinál ilyen buta grimaszokat. Legalább a főhős nem.
    Ti milyen beállításokat használtok? Ultra-n van minden? Hbao Fullon? Resolution Scale-t használtok 4K-nál alacsonyabb felbontással, és sima 4K-t valaki? HDR működik rendesen?
    Én nem értem ezt az egészet. Ha mindent felhúzok, de tényleg mindent, 3840x2160-ban, akkor 20-30 között van, de van, hogy 20 alá megy bőven, volt 8 is. Élvezhetetlen. Ha mindent kikapcsolok, és leteszem Low-ba, 1080p-be, akkor is 30-45! Wtf, de komolyan, mi folyik itt Gyöngyösön? 6700K 4.5ghz + 16GB 3200Mhz + az Msi 1080 Ti Gaming X.
    A HDR-t bekapcsolva, szürke, mosott, fakó fos lesz, ha kikapcsolom, akkor úgy tűnik, mintha akkor lenne bekapcsolva. Már nem tudom eldönteni. Kijelző egy Samsung 43Ks7500.
    Ps Pro-n a Horizon Zero Dawn, eszméletlen gyönyörű, Hdr-el együtt, persze tudjuk felskálázott 4K, de reccsenés mentesen megy 30Fps-el, mert annyira van lockolva, és egy pillanatig nem megy alá, és nem mondanám, hogy csúnyább lenne ennél, így meg pláne. Egyszerűen nem értem, lehet jól van optimalizálva, csak fos a gépem, vagy az fps számláló szórakozik. Mondjuk kétlem, hogy a beépített, a konzolba beírt: " perfovarlay.drawfps 1 " és az Nvidias is, mert mindkettő ugyanannyit mutat. :F
    Nah, mindegy ez nagyon off lett.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák