Új hozzászólás Aktív témák

  • Dyingsoul

    veterán

    válasz ucli #8470 üzenetére

    Köszönöm a választ! :R
    Közben én is megtaláltam az NZXT G12-t. Nekem szimpatikus ez a megoldás. Viszont ha lehet, akkor egy sima 120-as vagy 140-es radiátort tennék rá, az nem elég hűtésként? Nem akarom nagyon megbolygatni a házon belül a dolgokat és mivel majdnem komplett rendszert cserélek (lap proci memória és egyéb bővítőkártyák) majd októberben, könnyebben tudnék tervezni ha az alsó 140-es rács elég lenne neki.
    Ez a legolcsóbb amit találtam, de ez csak 120-as. Persze néztem én az NZXT Kraken X42 AM4-et is, de a G12-vel együtt az már bőven 40 ezer fölött járna...
    Nem akarok rá sokat költeni, a ledek hidegen hagynak, egyszerűen csak az FE hűtéstől kell, hogy jobb legyen de persze nem árt, ha hozza az átlag custom hűtők teljesítményét.

    Ugyanitt az is érdekelne, hogy ezeket az AIO-kat hogyan kell karbantartani? Arról néztem már videókat, hogy 1 illetve 2 évente szokták cserélni a vizet a EK meg egyéb komoly rendszerekben, de mit lehet kezdeni az AIO-kkal?

    - Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul

Új hozzászólás Aktív témák